HTML

Budapest Masszázs - http://budapestmasszazs.club/

2016.01.26. 16:17 molnarandrasdeluxe

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

S

Svéd masszázs

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz.

 

W

Wellness masszázs

A wellness masszázsokat sokszor nevezzük inkább komplex testkezeléseknek mintsem konkrét masszázsnak, hiszen ezeknél a masszázs típusoknál általában amellett, hogy természetesen a klasszikus svéd masszázs alapfogásaival dolgozunk, a legfontosabb szerepet mégis a használt termékek, vivőanyagok töltik be.

 

S

Sport masszázs

A sportmasszázs széles körben elterjedt, nyugati hagyományon alapuló masszázsfajta. Leginkább a svédmasszázshoz hasonlító, ám annak egy sokkal erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morasopron.blog.hu/api/trackback/id/tr988317994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása